Les dades obertes i la intel·ligència artificial, eines per a la igualtat de gènere

Citation:

Work data:

ISBN: 978-84-18199-49-3

Type of work: Book

Categories:

e-Government & e-Administration | Gender | Open Access

Tags:

open government, open data

Abstract:

La publicació Les dades obertes i la intel·ligència artificial, eines per a la igualtat de gènere permet a les lectores i els lectors prendre la temperatura al concepte d’igualtat de gènere, amb una visió actual, coral i crítica sobre la influència real de les noves tecnologies a les nostres societats, i en particular a les polítiques que incorporen la perspectiva de gènere.

L’equip de dones periodistes de Storydata coordina un volum d’ entrevistes fetes a deu dones amb experiència i coneixements profunds sobre dos elements clau per al futur: la constatació de la importància i el potencial de les dades obertes, per una banda, i la mancança encara, per l’altra, de polítiques públiques fetes a partir de dades representatives de tota la societat i no tan sols del 50%.

En definitiva, el volum 7 de la col·lecció de Govern Obert ens aboca al debat i a la reflexió sobre com les dades obertes són també clau en la lluita contra la discriminació de gènere.

Downloads:

logo of PDF file
Llibre complet:
Storydata (Coord.) (2020). Les dades obertes i la intel·ligència artificial, eines per a la igualtat de gènere. Govern Obert; 7. Barcelona: Generalitat de Catalunya.