Xarxes socials, llibertat d’expressió i dret a l’oblit. Límits i riscos

Citation:

Peña-López, I. (2014). Xarxes socials, llibertat d’expressió i dret a l’oblit. Límits i riscos. Taula rodona al cicle Els Dilluns dels Drets Humans, 3 de novembre de 2014, Cristianisme i Justícia. Barcelona: Justícia i Pau.

Work data:

Type of work: Conference

Categories:

Social Media & Social Software

Abstract:

Els darrers deu anys hem viscut una gran eclosió de les xarxes socials. Han suposat una gran democratització de la informació i han contribuït a la participació social i política. Però, alhora, també proliferen diverses formes de mal ús. A més, la nostra vida privada queda cada cop més exposada, com han demostrat els darrers casos d’espionatge i seguiment per part dels governs. Quins són els avantatges i els límits de les xarxes socials?

Ponents:

Marc Carrillo, catedràtic de Dret Constitucional a la UPF. Josep Jover, advocat especialitzat en propietat intel·lectual, drets d’autor i TIC. Ismael Peña-López, professor dels Estudis de Dret i de Ciència Política de la UOC, i investigador a l'Internet Interdisciplinary Institute. Director del projecte d'Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill.

Observations: